Op zoek naar wie heeft de meeste volgers op instagram?

wie heeft de meeste volgers op instagram
Selena Gomez heeft meeste Instagram-volgers Qmusic.
De foto van Selena die eerder de meeste likes had bleef steken op 63, miljoen. Nu heeft ze een ander record te pakken. De Kill Em With Kindness'-zangeres' heeft 110 miljoen volgers op Instagram. Daarmee is ze de eerste die deze mijlpaal bereikt.
foundation
Deze lui hadden in 2016 de meeste volgers op Instagram.
Populairste fashion-designers op Instagram. De 10 meest gelikete Instagramfoto's' van 2017. De meest bijzondere babynamen uit 2016. Ook deze celebrities hebben soms de pest in sportwedstrijden. De 14 kloekste uitspraken van vrouwen in 2016. Deze trouwjurk heeft de meeste likes op Instagram.
beveiligingscamera
Instagram: most-followed accounts worldwide 2018 Statistic.
Leading luxury brands ranked by number of Instagram followers as of December 2017 in millions Instagram: most-followed luxury brands 2017. Leading FMCG brands ranked by number of Instagram followers as of December 2017 in millions Instagram: most-followed FMCG brands 2017.
paarse vouwgordijnen
Dit zijn de rijkste Instagrammers en zoveel verdienen ze Vrije tijd Nina HLN.
En hoe schattig jouw huisdier ook mag kijken, daar zit jij vast nog lang niet aan. Helemaal bovenaan in de allereerste Instagram Rich List prijkt niet Kim Kardashian, maar zangeres en actrice Selena Gomez. Niet verwonderlijk, aangezien zij ook het meeste volgers op haar naam heeft staan.
leerdoelen verkooptraining
10 tips voor meer volgers op Instagram Girlscene.
oh wat erg dit. alle social media is tegenwoordig een wedstrijdje meeste volgers hè? 3 jaar geleden sannepynenburg. @Sanne_Pijnenburg follow4follow hahaha. 3 jaar geleden Jolien_wildrose. kan wel handig zijn! mijn instagram is @jolienvh1999 ik volg terug. 3 jaar geleden Mandy. Ik snap de reacties hier wel, voor privé gebruik vind ik veel volgers ook niet heel belangrijk. Maar als je een bedrijfje of webwinkel hebt kan ik me wel voorstellen dat je zoveel mogelijk mensen wilt bereiken! Op mijn stage bij een reclamebureau zijn wij dan ook dagelijks bezig met het optimaliseren en bekender maken van de social media pagina's' voor onze klanten. 3 jaar geleden Zeeanemoon. Snap trouwens niet waarom een paar mensen hieronder hun insta-naam achter hun bericht zetten? Alsof iemand ze nu gaat volgen xD. 3 jaar geleden Zeeanemoon. @Yara, sorry hoor, maar wie moet hier nou netjes blijven?
Dit zijn de 6 Instagram foto's' met de meeste likes JAN Magazine.
Leuke dingen / Digitaal. Dit zijn de 6 Instagram foto's' met de meeste likes. 1/ Beyonce 103 miljoen volgers. De foto waarmee ze haar zwangerschap van de tweeling bekend maakte, verbrak alle records. Inmiddels staat de teller op ruim 11 miljoen vind-ik-leuks en meer dan 544 duizend reacties. 2/ Selena Gomez 122 miljoen volgers. Voordat Beyonce haar voorbij ging, stond deze actrice en zangeres lange tijd op nummer 1. De teller van haar destijds meest succesvolle foto staat inmiddels op ruim 67, miljoen vind-ik-leuks, maar inmiddels heeft ze een nieuwe topper.
Volgers krijgen op Instagram wikiHow.
Iedereen vindt het leuk om af en toe een selfie te plaatsen, maar je moet deze foto's' niet laten overheersen. De meeste volgers willen jou niet zien, maar de foto's' die je gemaakt hebt. Door het constant plaatsen van selfies kun je narcistisch overkomen en volgers verliezen. De uitzondering hierop is hoe treurig ook wanneer je aantrekkelijk bent. Je kunt een hoop volgers krijgen door aantrekkelijke foto's' van jezelf te plaatsen. Zelfs dan moet je deze foto's' niet laten overheersen. Instagram is populair geworden dankzij de opties voor filters. Met deze filters wordt de kleur van je foto aangepast, waardoor deze er realistischer uitziet. Instagram heeft verschillende filters die je kunt gebruiken, dus wees niet bang om er verschillende te proberen totdat je er een vindt die goed bij je foto past. Gebruik niet steeds dezelfde filters, of je foto's' zullen te veel op elkaar gaan lijken.
Dit zijn de coolste BN'ers' op Instagram Metronieuws.nl. Logo. Pijltje. Pijltje. Add Arrow. Likeability of 4. Views. Likeability of 5. Likeability of 4. Likeability of 4. Likeability of 4. Likeability
Selfies met Daphne Deckers, Patricia Paay, Irene Moors en met een kerel met een bloemstuk op zn hoofd en bijschrift: anders doe je een bloem in je haar Stylist van de sterren Fred van Leer kent iedereen en is één van de leukste valse nichten van Nederland en Instagram. Chantal Janzen Insta-naam: chantaljanzen.official Post: 480 Volgers: 344.000. Chantal Janzen heeft evenveel fans als haters. Wij behoren tot de eerste groep. Omdat ze talentvol, goed en knap is natuurlijk. Maar vooral omdat ze grappig is en zichzelf in tegenstelling tot veel andere BNers niet chronisch serieus neemt. Martin Garrix Insta-naam: martingarrix Posts: 1829 Volgers: 7.3 miljoen. Ongelooflijk om te volgen wat dat ventje uit Amstelveen die in extreem korte tijd wereldster werd allemaal meemaakt. Van Vladiwostok tot Chicago een uitzinnige massa voor zijn neus, dan weer op de foto met Bill Clinton, dan weer met David Guetta en dikke maatjes met Tiësto en Justin Bieber.d En 7.3 miljoen volgers dus, je leest het goed. Tim Hofman Insta-naam: debroervanroos Posts: 975 Volgers: 161.000. De posts van BNN-presentator en Wie Is De Mol-winnaar Tim Hofman zijn knettergek en niet zelden erg grappig.
Instagram: wereld van gekochte volgers, neplikes en likebots NOS.
In de miniserie De Waarheid over: hoe fake is Instagram zoekt NOS Mashup uit op welke schimmige manieren instagrammers zo populair mogelijk proberen te worden. Het is een wereld die zich afspeelt aan de achterkant van Instagram, uit het zicht van de meeste mensen. Gekochte volgers, neplikes, automatische likebots allemaal trucs om je account populairder te maken.

Contacteer ons