Zoeken naar pagina maken

pagina maken
404 pagina in WordPress maken.
Selecteer een pagina. 404 pagina in WordPress maken. WordPress 0 Reacties. Als een bezoeker op een website op een pagina komt die niet bestaat, krijgt deze de 404 pagina te zien. De 404 pagina is een speciale pagina waar de bezoeker op terecht komt.
hoe bouw ik een website met wordpress
Een Facebookpagina maken Helpdesk.
Vink daar de optie Publicatie van de pagina ongedaan maken aan. Klik op Wijzigingen opslaan. Nu kan niemand je pagina nog vinden door ernaar te zoeken via de zoekfunctie. Stel in dit menu ook in dat mensen zichzelf kunnen taggen in jouw foto's.
sites
Pagina's' aanmaken MODX CMS-Hulp.
De plek waar de pagina in de Site-boom terechtkomt is hiermee nog niet bepaald. Als u de nieuwe pagina wilt opslaan, zonder te hebben aangegeven waar de pagina moet komen, zal er een foutmelding verschijnen, omdat u geen rechten heeft om op die positie een pagina te plaatsen. Kiest u voor deze weg om nieuwe pagina's' te maken, kijk dan ook even bij Pagina's' verplaatsen hoe u de positie van een pagina in de boom moet aangeven.
social media pagina
Een nieuwe pagina maken in WordPress Vevida helpartikel 2016.
Nieuwe pagina maken in WordPress. Je wilt een nieuwe pagina maken in WordPress. Dat is helemaal niet moeilijk. Wij leggen je graag uit hoe. Het maken van een nieuwe pagina voor je WordPress website doe je in de dashboardomgeving van je WordPress.
windows 10 pro oem
Hoe maak je een pagina aan WordPress website maken.
In dit vak kun je een aantal instellingen wijzigen voor het uiterlijk van de pagina en hoe hij in het standaard WordPress menu wordt weergegeven. Bij Hoofd kan je een pagina aangeven waaronder deze pagina zal vallen. Op die manier is het mogelijk om een subpagina aan te maken.
oosterbeek
Wordpress pagina template maken Joost van Kempen.
10 januari 2015 24 januari 2015 by Joost. WordPress pagina template maken. In WordPress kun je gemakkelijk pagina templates toevoegen aan je thema. Handig als je specifieke paginas volgens een vast stramien wilt opmaken of bijvoorbeeld zonder sidebar of header wilt weergeven.
website maken free
Je eigen Facebook-Pagina maken met Pages Computer Idee.
We laten u precies zien hoe dat werkt. Het maken van een pagina begint met je j e eigen Facebook-account, je logt in met je eigen gegevens. Aan de rechterkant van de blauwe balk staat een pijltje naar beneden. Hierop klik je en dan ga je naar pagina maken.
Een Google Lokaal pagina aanmaken Tips Trucs.
In een aantal eenvoudige stappen kun vervolgens dan een lokale Google pagina aanmaken.: Meld je aan bij je Google account. Klik op het icoontje Paginas aan de linkerkant in je Google profiel.: Klik vervolgens rechts bovenin op Nieuwe pagina maken.:
ICT-info Tekstverwerking: nieuwe pagina maken.
Tekstverwerking: nieuwe pagina maken. Een nieuwe pagina aanmaken in een tekstverwerker. Als je een tekst maakt in een tekstverwerker Word, OpenOffice, Pages, en je wilt een nieuwe pagina aanmaken, doe dat dan niet a.d.h.v. een reeks enters, want als je daarvoor nog iets invoert of verwijdert, schuift alles terug mee op.

Contacteer ons